صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز
سرخط خبرها

بیشتر اقلام دارویی در حال گران‌شدن هستند | با تداوم وضعیت فعلی، ممکن است قیمت دارو‌ها بین ۷ تا ۱۰ برابر افزایش یابد

  • کد خبر: ۳۱۳۶۸۵
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
بیشتر اقلام دارویی در حال گران‌شدن هستند | با تداوم وضعیت فعلی، ممکن است قیمت دارو‌ها بین ۷ تا ۱۰ برابر افزایش یابد
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: برخورد دولت با دارو به‌عنوان کالای معمولی یا لوکس می‌تواند خیلی خطرناک باشد. دارو و تجهیزات پزشکی به عنوان کالای حیاتی، باید مورد حمایت ویژه دولت قرار بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه محمدبیگی درباره دلایل گران‌شدن قیمت دارو‌ها گفت: ریشه افزایش قیمت دارو در بحث حذف ارز ترجیحی و شناور شدن قیمت‌های ارز قرار دارد و متاسفانه اکنون که ارز را به تالار دوم بردند، تامین مواد اولیه توسط شرکت‌های داروسازی، تهیه تجهیزات پزشکی به مشکل شدیدی برخورد کرده است و با تداوم این وضعیت، قیمت دارو‌ها بین ۷ تا ۱۰ برابر امکان افزایش دارد.

 وی افزود: اینکه بگوییم فقط تعداد خاصی از قیمت دارو‌ها افزایش پیدا کرده است، عملا اینگونه نیست. آنهایی که از ارز قدیمی ۴۲۰۰ تومانی استفاده می‌کنند، اینها فقط از ارز ترجیحی استفاده می‌کنند و عملا بقیه دارو‌ها در حال گران شدن هستند و از دوره جدید هم دارو‌هایی که مشمول بیماران خاص و صعب العلاج نمی‌شود، تقریبا همه این دارو‌ها گران می‌شوند و در کل تقریبا بیشتر اقلام دارویی در حال گران شدن هستند.

دارو، کالای معمولی یا لوکس نیست

این نماینده مجلس خاطر نشان کرد: از ابتدا هم با حذف ارز ترجیحی در زمینه دارو مخالف بودیم. اکنون هم معتقد هستیم دارو کالای لوکس که نیست بلکه کالای حیاتی است. برخورد دولت با دارو به‌عنوان کالای معمولی یا لوکس می‌تواند خیلی خطرناک باشد. دارو و تجهیزات پزشکی به عنوان کالای حیاتی باید مورد حمایت ویژه دولت قرار بگیرند.

 محمد بیگی با بیان اینکه متاسفانه در افزایش قیمت دارو‌ها نقش بیمه‌ها بسیار ضعیف دیده شده و عملا درصد پوشش بیمه کاهش پیدا می‌کند، گفت: آنچه که در صحنه واقعی مشاهده می‌کنیم اضافه کرد هزینه مردم از جیب است یعنی این هزینه اضافی که مردم از جیب پرداخت می‌کنند بار بسیار شدیدی را به خانواده‌ها تحمیل کرده است.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس در ادامه گفت: بسیاری از بیمه‌ها هم نقش خود را ایفا نمی‌کنند برای مثال ببینید میزان خسارت‌هایی که سازمان‌های بیمه گر بابت نسخه آزاد به مردم بدهکار هستند در حالی که بیمه پرداز بودند، چقدر زیاد است. اعداد و ارقام بدهی‌های سازمان بیمه تامین اجتماعی و سایر بیمه‌ها آنقدر بالاست که باید به شکل حقوقی و قضائی پیگیری شود.

محمد بیگی در پایان تاکید کرد: بنده در مجلس یازدهم یکبار با بیمه تامین اجتماعی بحث درباره عدم پرداخت خسارت مابه التفاوت آزاد با نرخ دولتی و نرخ بیمه‌ای را انجام دادم که متاسفانه با اتمام مجلس یازدهم این فرآیند از روی میز خارج شد. اگر در این دوره، سازمان بیمه تامین اجتماعی خسارت‌ها به مردم پرداخت نکند قطعا دوباره شکایت را خواهم کرد.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->